Українського політика Сергія Ківалова позбавлять почесного звання члена у Венеціанській комісії.

Про це повідомляє ЛІГА.net, посилаючись на власні джерела. Крім того, повідомляється, що двоє заступників Ківалова - Володимир Пилипенко і Сергій Головатий - не становитимуть України в комісії. При цьому наголошується, що Пилипенко і Ківалова більше не призначать, а Головатого переоберуть знову.

Варто відзначити, що Ківалов призначений членом комісії Віктором Януковичем у 2013 році

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що найбільша проблема України за останні 15 років полягає в тому, що місце політичної опозиції захопили представники кримінальних кланів з Донецька під всім відомою назвою "Партія регіонів" і саме вони сьогодні позиціонуються Заходу, як реальна опозиція до влади.

Ефективність цієї структури в сенсі досягнення потрібного Кремлю результату була досить високою, проте не мала нічого спільного з реальною політичною силою, а тим більше - з опозицією.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще