Легендарний український суперважковик, дворазовий чемпіон світу Володимир Кличко, який 29 квітня зустрінеться в ринзі з чемпіоном світу за версією IBF Ентоні Джошуа, відреагував на заяву британця щодо можливої перемоги нокаутом.

У короткому промо-відео програми The Gloves are Off, прем'єра якої відбудеться на британському телеканалі Sky Sports 1, Володимир Кличко дуже стримано і спокійно відреагував на досить зухвалі слова Ентоні Джошуа, який заявив, що він збирається нокаутувати українця.

"Якщо ти виграєш, я привітаю тебе. Якщо ти програєш, я допоможу тобі з поверненням", – сказав Кличко.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Кличко заявив, що бій з Джошуа – найважливіший в його кар'єрі.

Фото – Getty Images