Глава Національного банку Валерія Гонтарева звинуватила колишнього співвласника нині націоналізованого Приватбанку Ігоря Коломойського у тому, що в останню ніч перед передачею банку в руки держави той незаконним шляхом вивів з рахунків понад 16 мільярдів гривень.

Як повідомляє ТСН, Коломойський легко і просто відповів на звинувачення керівника регулятора, надіславши відеоролик з нецензурним анекдотом. У ньому жінка звертається до маленької доньки: "Мері, в садку кажуть, що ти матюкаєшся". "- пи**ять", - відповідає дівчинка.

Нагадаємо, Валерія Гонтарєва розповіла на прес-конференції про необхідність докапіталізувати ПриватБанк. Це пов'язано з тим, що екс-керівництво незаконно "змило" з рахунків понад 16 мільярдів гривень.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що глава НБУ офіційно заявила про свою відставку.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще