У Національному агентстві із запобігання корупції попросили провести оцінку діяльності відомства і реєстру електронних декларацій.

Відповідні документи до Верховної Ради направила глава НАЗК Наталія Корчак і розмістила їх фото в Facebook. Вона зазначила, що парламент є єдиним державним органом, якому, згідно із законодавством, підзвітне агентство.

Корчак попросила організувати міжнародний аудит для її відомства і перевірити ефективність його діяльності. Тільки висновок експертів, за її словами, зможе довести безпідставність усіх закидів на адресу установи. Вона додала, що кількість скарг останнім часом значно збільшилася.

Корчак запропонувала, щоб до складу аудиторів входили народні депутати, міжнародні експерти, представники громадськості, а також українські фахівці в сфері запобігання корупції.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, заступники глави НАЗК Наталії Корчак поскаржилися на її роботу. Вони запропонували розглянути питання про ставки керівника агентства.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще