Про користь соків і фрешів знає кожен, але наскільки ви їх часто п'єте? Справжнім джерелом вітамінів і мінералів вважаються свіжовичавлені соки, а особливо для чоловічого здоров'я.

Розглянемо кілька видів свіжих соків та їх вплив на чоловічий організм.

Гранатовий сік
Корисний для чоловічої потенції. Він впливає на окис азоту і розслабляє кровоносні судини, покращуючи кровообіг у всьому організмі. Іншими словами - це позитивно впливає на тривалість ерекції. У цьому корисному соку містяться вітаміни А, B1, B2, B6, C. Так само, мікроелементи - залізо, фосфор, магній, калій. За вмістом антиоксидантів, гранатовий сік обігнав червоне вино.

Кавуновий сік
Він зберігає в собі весь комплекс корисних речовин і мікроелементів. Кавуновий сік добре пити в літній час, так як він втамовує спрагу. В одній склянці кавунового соку містяться білки, вуглеводи, жири, чиста природна вода. Кавуновий сік активно застосовують для профілактики хронічних захворювань.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Гарбузовий сік
Багатий на цинк, тому добре підвищує рівень тестостерону. Його часто вживають для профілактики простатиту. Тому для чоловіків гарбузовий сік - ідеальний напій.

Сік із селери
Справжнє джерело андротестосерона, яке перетворюється в тестостерон. Сік селери підвищує потенцію у чоловіків. Його так само можна вживати при захворюваннях шлунково-кишкового тракту і сечокам'яної хвороб.

Кілька рекомендацій щодо вживання соків:

1. Пити соки потрібно до їжі за 30 хвилин, після їжі - через 30 хвилин. Вживання соків під час їжі зменшує позитивний вплив.
2. Якщо ви готуєте фреш, його необхідно пити відразу після приготування, щоб корисні речовини не взаємодіяли з киснем.
3. Соки мають показання, так і протипоказання при вживанні покупних соків цей фактор потрібно враховувати. В покупних соках дуже багато консервантів, тому користі від них мало і навіть можуть зашкодити здоров'ю. Готуйте вдома соки самі і буде вам чоловіче здоров'я!

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що гарбуз багатий вітаміном А, який необхідний для серця, здорового вигляду шкіри і гарного стану волосся. До того ж в цьому овочі у великій кількості міститься і вітамін С, який поліпшує опірність організму до вірусних інфекцій. Також гарбуз допомагає боротися з бронхітом, хворобами шлунку і є хорошою профілактикою раку. З гарбуза можна приготувати багато різних страв - каші, супи, пиріг чи пиріжки, чи просто запекти його в духовці разом з яблуками.