Російські прикордонники під надуманими приводами не пропускають "Вантаж 200", який рухається з окупованого Донбасу.

Про це повідомляє українська розвідка в Facebook.

"1 травня під надуманим приводом прикордонною службою РФ був затриманий вантаж з тілом убитого військовослужбовця 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК ВС РФ, громадянина РФ Рафаеля Шарифулина", - йдеться в повідомленні.

До таких заходів вдаються російські куратори і силовики, щоб приховати факт присутності російської армії на Донбасі.

Щоб вирішити кадрову проблему бойовики планують залучити до служби ув'язнених. Для "дев'ятого окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти" ватажки "першого армійського корпусу" вже відібрали потенційних кандидатів в тюрмах і колоніях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що недалеко від села Широка Балка, що знаходиться в "сірій зоні" Донецької області, співробітники Служби безпеки України виявили цікавий "гостинець" з сусідньої країни - міну МОН-50.