Протистояння українських військових проросійським найманцям за кілька років стало головною проблемою не тільки для дорослих. Ця тематика подекуди трапляється навіть у дитячих іграх.

Відповідний знімок на сторінці у Facebook опублікував радник президента Петра Порошенка, помічник міністра оборони Юрій Бірюков.

На фото, відзнятому на дитячому майданчику у Миколаєві, видно, як малеча із іграшковою зброєю розігрує міні-спектакль. За сценарієм один із них – український захисник, а інший – противник.

"У дворі грають в "наших" і "сєпарів". Лаються, за "сєпара" грати ніхто не хоче. Це Миколаїв, крихітко", - додав Бірюков.

Користувачі соцмереж не залишили поза увагою цю ситуацію. Деякі із них нагадали, що подібні ігри зустрічались і раніше, тільки замість бойовиків були фашисти.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що художник із Баку Гундуз Агаєв створив серію робіт про дітей, які стали жертвами війни. Ілюстратор зображує їх у зовсім іншому світлі, із кращим майбутнім.