СБУ розікрали плани Кремля на дискредитацію Євробачення-2017.

Про це сказав керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук на брифінгу, передає 24 канал.

"Російська сторона вже підготувала певні сценарії інформаційних, в першу чергу пропагандистських, акцій, які націлені на нанесення шкоди іміджу нашої держави", - сказав Ткачук.

При цьому він зазначив, що СБУ поки не вирішила щодо участь в конкурсі представниці Росії Юлії Самойлової. У разі заборони Росія звинувачуватиме Київ в політизації Євробачення, в іншому випадку виступлять проти українські радикали.

"Ми можемо спрогнозувати, що ця реакція може бути різкою. І відповідна картинка на російських каналах з'явиться і на Європу транслюватиметься те, що в Україні процвітає екстремізм", - сказав Ткачук.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що Служба безпеки України підготувала документи на заборону російської співачці Юлії Самойлової в'їзд на три роки