Координатор "Громадської блокади Криму" Ленур Іслямов розповів, чому громадянське формування "Аскер" досі не стало частиною ЗСУ.

В інтерв'ю "Главком" Іслямов назвав "закостенілою" частину військових, які ухвалюють рішення.

"Причина затримки - у закостенілості частини військових. Вони і сьогодні живуть негативними міфами про кримських татар", - заявив гендиректор телеканалу ATR.

Він також наголосив на необхідності створення в українській армії військового підрозділу, в якому будуть створені умови для дотримання елементарних потреб, пов’язаних із релігійністю бійців.

Нагадаємо, що раніше голова кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв повідомив про існування домовленості із міністром оборони України Степаном Полтораком, що кримськотатарське формування "Аскер" стане підрозділом у складі морської піхоти військово-морських сил України.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Криму активісти підняли український прапор над сімферопольською мечеттю.