У Китаї чоловік сам собі створив ідеальну жінку. 31-річний Чжен Цзяцзя пішов під вінець з жінкою-роботом.

Про це пише South China Morning Post.

Над створенням перфект-вумен спеціаліст у галузі штучного інтелекту працював з минулого року. Після створення свого ідеалу, чоловік дав ляльці ім'я Іньін та навіть зіграв з нею символічне весілля, на яке запросив найближчих родичів та друзів.

На церемонії наречена постала згідно національних весільних традицій – у чорному костюмі та червоній хустці на голові.

Винахідник наділив свою обраницю умінням розпізнавати текст та картинки. Хоча дружина інженера не стала надто балакучою, за словами розробника, вона може вимовляти всього кілька слів.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Згодом, після закінчення весільної метушні, інженер планує удосконалити дружину, навчивши її ходити та виконувати різні хатні справи.

Як повідомляв раніше інформаційний портал Знай.ua, британських винахідник створив літаючий костюм, що схожий на одяг Залізної Людини. Принцип роботи супергеройського костюма продемонстрували на відео.