Кримінально-романтична історія, що сталася на одній зі столичних автомийок наприкінці квітня, може послужити хорошим уроком для тих, хто любить екстрим та інтим з малознайомими людьми.

Як повідомляє "Київ Оперативний", чоловік познайомився з жінкою, власницею іномарки Audi. Вони приїхали на автомийку по вулиці Паньківській, і поки машину мили, парочка вирішила не гаяти часу та віддалася любовним утіхам. Потім, поки жінка приводила себе в порядок, її новоспечений коханець сів в автомобіль і зник.

Потерпіла заявила в поліцію про викрадення транспортного засобу.

Зловмисника зафіксували камери відеоспостереження. Крім того, чоловік мав дуже помітну прикмету: татуювання "Межа тільки небо" через увесь лоб.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Недавно правоохоронці затримали підозрюваного. З коментарів у соцмережах випливає, що викрадач – добре відомий у столичній молодіжній тусовці як "Dj Vodchella" Руслан Онищенко.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", киян обурили "герої парковки", які зайняли місця, призначені для інвалідів.