Навколо київського центрального офісу російського "Сбербанку" на Володимиріській активісти "Національного корпусу" розгортають палатки, встановлюють дерев’яні лавки та роздають перехожим агітацію щодо діяльності російських банків в Україні. Таким чином вони дають зрозуміти, що оголошена ними безстрокова блокада фіну станови Росії – не порожній звук.

Про це активісти повідомили на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Присутніх розважає жива музика, а до підтримки активістів приєднуються київські музиканти та співаки.

"Під самим же входом у будівлю "Сбербанку" досі чергують десятки сповна екіпірованих нацгвардійців та поліціянтів. Охороняють спокій столиці?... Не будемо вимальовувати ілюзій! Дії правоохоронців по відношенню до наших побратимів у Харкові вже побачила вся країна. Кривавий розгін активістів Національного Корпусу Харків – ось що, замість підтримки, отримали патріоти у відповідь на дії проти антиукраїнської діяльності банків агресора на території нашої держави", – йдеться в повідомленні.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", сьогодні біля відділення "Сбербанку" у Харкові побилися активісти та правоохоронці.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще