У Києві 1 травня близько першої години ночі пролунав вибух у квартирі, яка розташована за адресою вулиця Солом’янська.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції міста Києва. На момент вибуху у квартирі перебував чоловік.

Він розповів правоохоронцям, що спав у кімнаті, коли почув гучний хлопок. Чоловік не отримав серйозних ушкоджень внаслідок вибуху.

"Йому надали допомогу на місці. Від госпіталізації він відмовився, оскільки отримав незначні тілесні ушкодження", - розповіли деталі у поліції.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Патрульні оглянули місце події та вилучили металеві уламки, а також інші речові докази. Їх відправили фахівцям на експертизу.

Правоохоронці встановлюють обставини події й розпочали кримінальне провадження за статтею "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". Її санкція передбачає сім років тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, поліція знайшла в Одесі рюкзак з арсеналом вибухівки.