Компанія Electronic Arts анонсувала вихід легендарної гри The Sims на смартфони. Оновлена версія стане точною копією комп'ютерної гри 2000 року.

За інформацією Engadget, у нових "Сімсах" геймери матимуть змогу зводити будівлі, створювати власних персонажів та розвивати їхні життя. Очікується, що нова іграшка приємно вразить користувачів, які встигли пограту у The Sims 17 років тому.

На YouTube опублікували трейлер оновленної версії іграшки, однак точна дата релізу наразі невідома. Доступна вона буде власникам пристроїв на iOS та Android.

Раніше Electronic Arts вже випускала дві версії "Сімсів" Freeplay та Social, однак вони не були схожі на комп'ютерні версії.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Перша гра The Sims вийшла у 2000 році та швидко стала світовим лідером продажів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Instagram представив оновлену браузерну версію, через яку можна завантажувати фото з ПК.