Експерт програми Великий футбол Віктор Леоненко поділився думкою про початок тренерської кар'єри Анатолія Тимощука в Зеніті.

«Я радий, що Тимощук нарешті прийняв рішення закінчувати кар'єру. Думаю, зараз усі вболівальники видихнули. А говорити про нього як про тренера поки ще рано. Я можу тільки побажати йому здоров'я і удачі, щоб у нього все вийшло.

Дух у нього є. Але одного духу мало, потрібні ще розум і майстерність. Толик сам краще знає - їхати йому в Росію чи не їхати. Тільки він вирішує, не ми, і не держава, тому що це його майбутнє.

Адже він в Зеніті грав, виграв багато трофеїв, був капітаном команди, так що його розстріляти тепер за це?

Людина повинна сама вибирати свій шлях, а не політики за нього вирішувати. Тому я хочу просто привітати Тимощука з днем ​​народження і буду стежити за його кар'єрою», - сказав Леоненко.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Тимощук зайняв посаду помічника головного тренера Зеніту.

Як повідомляв портал Знай.ua, Маркевич обурений рішенням Тимощука працювати в Росії.