Головний лікар Київської міської клінічної лікарні №17 Микола Дьомін розповів, що у вбивці екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова був дуже пошкоджений мозок.

Про це повідомив "24 канал".

За словами Дьоміна, нападнику зробили чотири операції. Смерть настала від зупинки серця.[[{"fid":"177823","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"465","width":"620","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

"Навіть якби він вижив, то не міг би бути повноцінною людиною. Дуже пошкоджений мозок", - йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у мережі опублікували відео з місця вбивства Дениса Вороненкова. На місці події працюють правоохоронці, які намагаються встановити обставини перестрілки.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще