Про те, що Путін запланував відвідування Малого театру, повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на інформацію з власних джерел та на те, що раніше Дмитро Пєсков зазначив, що ввечері 23 березня в Путіна намічено "культурний захід".

Як повідомляють російські ЗМІ, минулого разу Путін мав намір відвідати той же Малий театр 19 грудня 2016 року – у день вбивства російського посла в Туреччині Андрія Карлова.

Однак перегляд постановки "Горе від розуму" в екстреному порядку скасували через цю трагічну подію.

У зв'язку з вбивством екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова візит Путіна в Малий театр також може бути скасований.

Російський телеканал передає "Дождь" зазначив, що Дмитро Пєсков відмовився відповідати на питання про плани Путіна після повідомлення про вбивство Дениса Вороненкова.

Як повідомляв сайт Знай.ua, сьогодні, 23 березня, в Києві кілер застрелив екс- депутата Держдуми Росії від фракції КПРФ Дениса Вороненка. Колишній депутат Держдуми втік в Україну, отримав українське громадянство і погодився давати свідчення проти президента-втікача Віктора Януковича.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще