Група вчених під час дослідження древніх полотен та ікон на біблійну тематику виявили неймовірне: на тлі зображених особистостей і подій невідомі автори малювали загадкові предмети, дуже нагадують НЛО.

Упевнитися в цьому вчених змусив той факт, що "древній" НЛО практично ідентичний із сучасним аналогом, що змушує замислитися: а чи так уже мало знали в давнину? Про результати свого дослідження вчені написали в періодичному виданні університету.

Один із прикладів "інопланетного" - фреска "Розп'яття", яку зберігають в Косівському монастирі Високі Дечани. Зображення датується 1350 роком, тоді подібних об'єктів у вигляді куль не було і в помині.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Італійські майстри не одне століття привертають погляд туристів багатогранними і деталізованими полотнами: скільки на них не дивись, а щось нове кожен раз побачиш. Ось і зараз на зображенні Богородиці італійця Кватроченто Доменіко Гірландайо виявили подобу літаючої тарілки, за якою спостерігає пес і його господар.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що у США вченим вдалося створити перший механізм левітації, змусивши тим самим предмети підніматися у повітря.