Президент Всесвітньої боксерської організації (WBO) Франсиско Варкарсел подарував українському чемпіону світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі українцеві Василю Ломаченку ексклюзивний перстень з діамантами з написом "чемпіон".

Варкарсел вручив подарунок Ломаченку на фінальній прес-конференції присвяченій майбутньому бою Ломаченко з американцем Джейсоном Сосою.

Дивіться відео традиційної битви поглядів Василя Ломаченка і Джейсона Соси:

Нагадаємо, 8 квітня на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США) відбудеться бій Ломаченко - Соса. За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є явним фаворитом цього поєдинку.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вечір боксу транслюватиме американський телеканал НВО в прямому ефірі. В Україні в прямому ефірі бій Ломаченко - Соса покаже телеканал Інтер. Початок трансляції – 9 квітня о 05:00 ранку за київським часом.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Фредді Роуч назвав Василя Ломаченка найкращим боксером в світі.