Чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко (7-1, 5 КО) прокоментував майбутній бій з американцем Джейсоном Сосою (20-1-4, 15 КО). Ломаченко чекає, що його противник буде діяти дуже агресивно. Про це він заявив на фінальній прес-конференції перед боєм.

"У боксі все може статися. Я не буду прикидатися, ніби суперник знаходиться на моєму рівні. В ринзі я збираюся показати свій кращий хай-тек бокс. З того, що я бачив, Соса досить брудний боєць, тому це може стати проблемою для мене. Мені треба бути обережним", – цитує Василя Sherdog.com.

Дивіться відео традиційної битви поглядів Василя Ломаченка і Джейсона Соси:

Нагадаємо, 8 квітня на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США) відбудеться бій Ломаченко - Соса. За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є явним фаворитом цього поєдинку.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Вечір боксу транслюватиме американський телеканал НВО в прямому ефірі. В Україні в прямому ефірі бій Ломаченко - Соса покаже телеканал Інтер. Початок трансляції – 9 квітня о 05:00 ранку за київським часом.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко отримав діамантовий перстень від WBO.