Чемпіон світу за версією WBO в другій напівлегкій вазі український боксер Василь Ломаченко (7-1, 5 КО) показав вагу 58,7 кг на офіційному зважуванні перед боєм.

Його суперник Джейсон Соса (20-4-1, 15 КО) не зміг вкластися у вагу на офіційному зважуванні перед боєм. Спочатку Соса показав 59,2 кг, потім роздягся догола і показав 59,1 кг.

Комісія дала боксеру дві години на те, щоб укластися в рамки другого легкої ваги, боксеру знадобилася година. З третьої спроби він показав вагу 59 кг.

Бій Ломаченко – Соса відбудеться на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США). Вечір боксу буде транслювати американський телеканал НВО в прямому ефірі. Всі квитки вже продані.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За прогнозами букмекерів, Василь Ломаченко є явним фаворитом цього поєдинку. Так, букмекерська організація GameBet приймає ставки на перемогу Ломаченко – 1,04, на перемогу Соси – 8,3.

Нагадаємо, Василь Ломаченко отримав спеціальну нагороду за найкращий нокаут року.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, Top Rank випустила промо ролик до вечора боксу Ломаченка, Усика та Гвоздика.