Нардеп Юрій Рибчинський звернувся до генпрокурора Юрія Луценка із проханням розслідувати тендери, які стосуються "Євробачення-2017".

Про це він написав на сторінці у Facebook.

На його думку вартість вхідних квитків та конкурс завищена – загальна зареєстрована сума 10 млн. гривень, тобто один коштуватиме 18 тисяч гривень.

Рибчинський також знайшов деякі розбіжності між витраченими коштами на рекламу і ремонт, а також цінами, які вказані в офіційній звітності – фактично все обійшлося у 7 мільйонів гривень, а в документах вказано 10 мільйонів гривень.

Депутат вважає, що заявлені раніше зміни, які планувалися у Києві напередодні Євробачення (оновлення Лівобережної, наприклад) не доведені до кінця.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Хтось бачив реальний благоустрій? А чув пісні учасників по радіо?", - додав він.

У своєму звернення до Луценка політик наголосив, що витрачені суми можна було направити в інше русло. За їх рахунок вдалося б покращити культурне, спортивне чи наукове життя у столиці.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що незабаром розпочнеться другий етап продажу квитків на Євробачення.