31 березня опівночі генеральний прокурор Юрій Луценко у одному із найдорожчих готелів Києва InterContinental зустрівся з народним депутатом від "БПП" Олександром Третьяковим та екс-головою Адміністрації президента Борисом Ложкіним.

Про це йдеться у програмі "Наші гроші".

Журналісти помітили, що Третьяков передав Луценкові теку із документами та написом "Справа" на обкладинці.

Луценко відмовився коментувати зустріч, наголосивши на тому, що це його приватне життя і він має "чоловічі справи". При цьому, він був знервований.

За інформацією ЗМІ, Третьяков та Ложкін – співвласники гральної мережі "Українська національна лотерея" (УНЛ) разом із попереднім власником – Валерієм Коваленко. Через конфлікт між сторонами, в офісі УНЛ Генпрокуратура та СБУ провели обшуки, на яких був присутній Третьяков.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після цього Коваленко продав свою частку у бізнесі. Третьяков же на питання, що він робив у офісі гральної компанії під час обшуків відповів, що "у нього – амнезія".

Додамо, Ложкін раніше спростовував причетність до УНЛ.

Коментуючи зустрічі з генпрокурором та головою СБУ Василем Грицаком, Третьяков сказав, що вони – його друзі.

Варто зазначити, що минулого Луценко призначив керівником столичної прокуратури довірену особу Третьякова - юриста Сергія Репецького. До того Репецький працював у адвокатській компанії дружини Третьякова та очолював виборчу комісію на парламентських виборах округу, де переміг Третьяков.

Звернемо увагу, відповідно до Кодексу професійної етики та поведінки працівників прокуратури, вони мають уникати особистих зв'язків, фінансових і ділових відносин, що можуть вплинути на об’єктивність у професійній діяльності, скомпрометувати звання працівника прокуратури, зашкодити його репутації та авторитету органу, спровокувати негативну реакцію суспільства.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, Ложкін заробив через офшори €315 мільйонів, продавши медіа-холдінг Сергію Курченку.