Директор львівського комунального підприємства «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» Василь Глова затриманий при отриманні хабара в розмірі 4 тисяч доларів.

Як повідомляє прес-служба української поліції, таку суму вимагав посадовець за дозвіл на перепоховання. Компанію чиновнику-хабарнику склав і директор «Личаківського цвинтаря» Михайло Нагай.

Крім того, місцеве видання «Форпост» повідомляє, що був також затриманий директор кладовища Нагай.

У міськраді заявили, що вимагатимуть об'єктивного розслідування. Якщо провина чиновників буде доведена, місцева влада буде вимагати суворого покарання.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в Києві співробітники поліції затримали "на гарячому" директора Інституту психології імені Г.С. Костюка Національної академії педагогічних наук України. За вказану суму громадянка повинна була отримати роботу в установі з можливістю одночасного навчання.

Популярні новини зараз
Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще