27 квітня працівники Управління захисту економіки спільно з слідчими прокуратури Запорізької області піймали на хабарі начальник одного з відділень Приазовського Національного природного парку України.

Про це повідомили у прес-службі Національної поліції у Запорізькій області.

Відомо, що посадовець вимагав гроші від громадян, які незаконно займались виловом риби. Його затримали після отримання 6 тисяч гривень від чоловіка, якого він обіцяв не притягувати до відповідальності до браконьєрство.

Порушник побачив стражів порядку та вирішив втекти на своїй машині. Дорогу йому заблокувала поліцейська автівка. Хабарник її протаранив, але правоохоронці його все ж затримали.

Чиновника взяли під варту та оголосили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Його можуть засудити до 10 років за ґратами.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці затримали голову екологічної комісії Київської обласної ради на отриманні хабарі у розмірі 10 тисяч доларів.