Лідер парламентської фракції "Радикальна партія" Олег Ляшко влаштував справжню виставу в кабінеті глави Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. Правоохоронці проводять перевірку відносного його незаконного збагачення.

Відео візиту Ляшка в САП опублікував канал "112 Україна" в Youtube. Нардеп прийшов на допит в кабінет до Холодницького.

Ляшко, замість відповідей, сам засипав прокурорів безліччю питань. Його зацікавило, чи відкрито справу після інформації про офшори президента України Петра Порошенка. Нардеп навіть згадав про зарплату Холодницького та чи в повній мірі він відпрацьовує свої 120 тисяч гривень.

Особливий інтерес у Ляшко викликав телефон у глави САП, за допомогою якого можна безпосередньо зв'язатися з Порошенком.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше керівник НАБУ Артем Ситник розповів, що ведеться перевірка за фактом можливого незаконного збагачення лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка. За попередньою інформацією, нардеп обзавівся нерухомістю на 20 мільйонів гривень за останній рік.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, нардеп Олег Ляшко розповів, звідки у нього з'явилися гроші, щоб купити елітний особняк.