Лідер Радикальної партії Олег Ляшко напередодні допиту у Національному антикорупційному бюро України розповів, звідки у його декларації взявся елітний маєток.

Про це повідомляє Depo.ua.

За словами нардепа, свого часу будинок у селищі Козин Київської області він нібито придбав у розстрочку – тепер головному радикалу доведеться сплатити 15 мільйонів гривень.

Ляшко стверджує, що суму в електронній звітності вказав чесно, але сплатив тільки податки, а не саму ціну маєтку. За найближчі п'ять років політик планує частково погасити заборгованість.

"Витягли з реєстру мою декларацію. Я купив будинок у розстрочку. Вони – взяли, що я наче купив будинок", - додав він.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лідер Радикальної партії похизувався тим, що нібито почав працювати ще із 13 років – тоді і почав збирати кошти на власний маєток.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Олег Ляшко протягом минулого року придбав елітну нерухомість вартістю 15 мільйонів гривень.