Одеському провокатору, який їздив по місту з прапором із зображенням радянських символів, загрожує п'ять років в'язниці.

Як повідомляє прес-служба поліції, даний інцидент внесений до реєстру за кваліфікацією ст. 436-1 Кримінального кодексу України (виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки і пропаганда комуністичного і націонал-соціалістичного тоталітарних режимів).

На даний момент затриманий в ізоляторі тимчасового утримання. "Йому загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без такої", - йдеться в повідомленні обласної прес-служби.

Нагадаємо, 7 травня в районі ринку "Застава" чоловік прикріпив до машини прапор, на якому були зображені серп і молот і червона зірка.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що в Одесі поліцейські затримали кілька ватамобілей.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще