Спеціалізована антикорупційна прокуратура визначилася із мірою покарання для затриманого напередодні колишнього нардепа від "Народного фронту" Миколи Мартиненка.

Відповідну заяву зробив очільник відомства Назар Холодницький під час брифінгу у Києві.

Він підкреслив, що САП вимагатиме у суді утримання під вартою не менше 60 діб, але розглядають також альтернативний варіант: внесення застави у розмірі 300 мільйонів гривень.

За словами Холодницького, така чимала сума визначена не дарма, адже вона оцінює "роль співучасників у зазначеній схемі". Така застава перевищує навіть ту, яку свого часу внесли за колишнього очільника ДФС Романа Насірова – раніше вона вважалася найвищою в Україні.

Відомо, що наступне засідання у справі Мартиненка призначене на п'ятницю і відбудеться у Солом'янському районному судів Києва.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що затриманий напередодні детективами НАБУ Микола Мартиненко звинуватив керівника антикорупційного відомства у фальсифікації звинувачень проти нього.