Спрогнозувати майбутнє прогресу людства дуже важко, але цілком ймовірний початок ери міжпланетних польотів і безпілотних автомобілів.

Про це розповів американський підприємець і винахідник Ілон Маск під час інтерв'ю на саміті WGS 2017. Він зазначив, що людству під силу висадитись на Марсі, а наступні місії можуть потрапити на супутники Юпітера.

Можливо, на його думку, люди зможуть здійснювати регулярні перельоти в межах Сонячної системи, а пізніше почати підготовку до польотів в сусідні зоряні системи. За прогнозами підприємцям це перестане бути фантастикою вже через 50 років.

"Думаю, ми станемо свідками колосального прогресу в області автономності та штучного інтелекту. І до речі, останнім відбудеться набагато раніше. Я очікую, що через десять років нові машини, не оснащені автопілотом, будуть рідкістю. Десять років", - поділився Маск.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, президент США Дональд Трамп виділив фінансування для NASA, яке направлять на дослідження космічного простору.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще