Автономне водіння спровокує новий виток розвитку людства і стане причиною масштабні зміни правил гри з технологічної точки зору.

Про це розповів американський підприємець і винахідник Ілон Маск під час інтерв'ю на саміті WGS 2017. Він вважає, що ці зміни втіляться в життя набагато швидше, ніж більшість людей підозрює.

Маск сказав, що машини з автопілотом дуже зручний і корисний винахід. Але ця технологія, на його думку, може залишити без роботи багатьох людей. Підприємець наголосив, що до подібних революційних змін необхідно ретельно підготуватись.

"Поява повністю автономного автопілота не приведе відразу ж до масових соціальних потрясінь. Буде потрібно час, щоб виробити достатню кількість авто пілотованих машин, щоб питання безробіття постало серйозно. І це питання стане по-справжньому актуальним через 20 років. Проте, 20 років - це не такий великий термін, після закінчення якого від 12 до 15 відсотків трудящих втратять роботу ", - пояснив Маск.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Дубаї будівництво будинків доручать роботам. Першу партію житла планують ввести в експлуатацію в 2018 році.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще