Пам'ять загиблих воїнів увічнять в Меморіалі українських героїв, який побудують в Києві на території Національного музею історії України у Другій світовій війні.

Про це повідомив президент Петро Порошенко під час виступу на відкритті фотовиставки "Четверте покоління", передає "РБК-Україна". Він розповів, що з подібною ініціативою зверталися десятки громадських організацій ветеранів АТО.

Вони представили своє бачення Меморіального комплексу і вважають, що його необхідно розмістити в історичному місці.

"Найближчим часом має бути оголошений всеукраїнський конкурс, який за вашої участі і визначить, яким має бути будівля Меморіалу та його наповнення експонатами і артефактами", - наголосив Порошенко.

Підходящим місцем для Меморіалу, на думку Порошенка, буде Національний музей історії України у Другій світовій війні. Глава держави додав, що вже прийнято політичне рішення в цьому питанні і незабаром проект почнуть втілювати в життя.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що в Україні через десятиліття знову прийшла війна, яку країна веде за свою незалежність.