Через три роки після "референдуму" мешканці окупованого Донецька масово скаржаться на умови життя.

За інформацією "Сегодня", колись процвітаюча столиця Донбасу виглядає як провінціальне шахтарське містечко. За словами мешканців, кладовища розрослись до шалених розмірів - багато невідомих поховань, одні таблички з номерами.

"Комендантська година до сих пір, ввечері на околиці не виїдеш з центру. Найпопулярніший магазин, знаєте який? Під назвою "Оренда". У кожному будинку, напевно, такий "магазин" є. А життя немає", - скаржаться донетчани.

Також зазначається, що "на плаву" ще якось тримається середній бізнес, який ввозить потроху товар з підконтрольної Україні території. Після "націоналізації" підприємства стоять, а люди у у безкоштовних відпустках.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Луганщині бойовики підтягнули на передову військову техніку, серед якої помітили мотоцикли.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще