Must have і must follow ці модні вираження знає кожна представниця красивої половини людства, яка активно стежить за новинками трендів. Як правило, дизайнери створюючи нові лінії одягу диктуючи свій стиль, все ж допускають той факт, що дівчина, жінка повинна відчувати в першу чергу свій стиль і сама створювати його.

Але маст хев кожен сезон диктує свої правила в створенні образу. Дізнавшись про маст хэвах можна взяти кілька трендових елементів і спробувати створити свій стиль. Тих, кого повністю влаштовують маст хеви сезону весна 2017 року можуть вільно вивчати одяг і вирушати на черговий шопінг.

Маст хев весняного гардероба це бежевий тренч. Він є уособленням весняного тренду, який необхідно включити в список базових речей. Бежевий тренч ідеально поєднується з іншими речами, взуттям, аксесуарами. Єдиною особливістю весняного бежевого маст хэва від осіннього це те, що в цьому сезоні в тренді речі оверсайз, тому бежевий тренч оверсайз можете з упевненістю носити, не знімаючи.

Одяг в клітину і з твіду
Одяг з твіду нагадує стару Англію, їх традиції, красу і граціозність. Дуже багато поколінь приділяли увагу речам в клітку з твіду. Насправді, ця тканина дуже практична при носінні, а клітка завжди зможе підкреслити вашу індивідуальність.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Одяг кольору фуксії
По-справжньому яскравий і весняний маст хев - одяг кольору фуксії. Для любительок рожевих і фіолетових відтінків це маст хев справжнє свято. Носіть із задоволенням, ваш фаворитний відтінок один з топових маст хевів.

Цієї зими в моду увійшли стьобані пальто-ковдри, і ранньою весною їм прийшли на зміну не менш об'ємні куртки. Об'ємні куртки теж стали маст хэвом весни 2017 року.

Чорний колір, теплою і яскравою навесні теж став маст хэвом. Останнім часом на чорний колір звертають багато уваги модні блогери, модниці й імениті дизайнери.

У цьому сезоні маст хевів дуже багато, жіноча душа радіє, так як можна кожен день перевтілюватися у різні стилі. Так само, маст хэвом стали оксамитові речі, блузки з широкими рукавами, шкарпетки та гольфи на показ, спідниця плісе, біла водолазка, біла сорочка.

Спробуйте поєднувати, відчувайте свій стиль і будьте яскравими!

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що стиль Casual стає більш популярним останнім часом. Його характерні риси - це повсякденність, ненавмисність, легкість, випадковість. Цей стиль багато жінок і чоловіків стали застосовувати в повсякденному житті, так як він диктує простоту, смак стилю, багатошаровість, невимушеність силуетів. Головними рисами цього стилю є комбінування класичного стилю з неформальним.