Росія готується до масштабного наступу на Донбасі.

Таку заяву зробив глава Генерального штабу Віктор Муженко.

"Без жартів. Події останніх двох тижнів свідчать про підготовку Росії до початку активізації бойових дій на Донбасі", - написав у Twitter начальник Генштабу.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що 12 березня бойовики активізували диверсійно-розвідувальні групи. При цьому Особовий склад груп противників пройшов підготовку під керівництвом російських інструкторів.

Також відомо про відеозйомку зруйнованих житлових будинків групи "кореспондентів російських ЗМІ" на позиціях 11 окремого механізованого полку (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ВС РФ в районі Спартак.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Крім того, Комісія Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС Росії виявила численні факти розкрадання боєприпасів з участю старшого офіцерського складу 2 окремої мотострілкової бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ВС РФ.