В МВФ наголошують на необхідності знятті заборони на продаж землі в Україні. Мораторій потрібно відмінити у найкоротші строки.

Про це повідомив постійний представник фонду в країні Жером Ваше під час виступу на міжнародному форумі аграрних інвесторів, передає "РБК-Україна". Він зазначив, що потрібно провести в Україні земельну реформу.

Відповідні зміни, за його словами, стануть поштовхом для розвитку української економіки, а також до зростання аграрного сектору. Ваше додав, що акцент слід зробити саме на знятті обмежень на продаж земельних ділянок, як у державному так і приватному секторі.

У МВФ порадили, що ринок землі має запрацювати в країні не пізніше 2018 року.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Україна погодилась зняти заборону на продаж землі. Це був із пунктів співпраці з МВФ, що дозволить країні й надалі отримувати транші.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще