7 травня відбудеться Офіційна церемонія відкриття Євробачення-2017. Традиційно урочистому відкриттю передує променад представників усіх країн-учасниць Червоною доріжкою. Подивитися на це збираються фани і журналісти.

Opening Ceremony пройде в Конгрессно-виставковому центрі «Парковий». Червона доріжка Євробачення-2017 розміститься перед Маріїнським палацом. Організатори пишаються, що наша червона доріжка буде найдовшою в історії пісенного конкурсу – 265 метрів.

Постановник церемонії червоної доріжки і відкриття Євробачення-2017 Сергій Проскурня розкрив подробиці проведення заходу:

«На цій локації будуть спеціальні зони для представників преси кожної країни-учасниці та акредитованих фанів Євробачення. Кожна делегація буде рухатися по червоній доріжці близько сорока хвилин, а все дійство триватиме протягом двох з половиною годин. Одночасно на червоній доріжці перебуватимуть делегації 12-ти країн. Традиційно під час цієї церемонії учасники пісенного конкурсу даватимуть короткі інтерв'ю для ЗМІ і залишатимуть автографи фанам».

Сергій Проскурня також додав, що доріжка буде лежати тиждень і весь цей час охоронятиметься. Весь цей тиждень триватиме будівництво локації. До 1 травня повинна закінчитися підготовка Маріїнського палацу, і розпочнеться монтування локації для відкриття Євробачення. Верховна Рада в ці дні піде у відпустку.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Якщо погода 7-го травня не заладиться, або будуть розганяти хмари, або видадуть всім учасникам церемонії дощовики.

Після дефіле червоною доріжкою всі учасники конкурсу вирушать до КВЦ «Парковий». Там на даху кожна делегація підніме прапор своєї країни. На даний момент всі делегації країн-учасниць забронювали місця у київських готелях, повідомив представник офіційного туроператора Євробачення-2017 – компанії «Пілот».

На урочистому відкритті виступить Національний оркестр народних інструментів України. Він виконає попурі з хітів Євробачення минулих років.

Пряма трансляція церемонії відкриття проходитиме на екранах в Євромістечку на Хрещатику. Головна фан-зона Євробачення розташується від вулиці Прорізної до вулиці Богдана Хмельницького.