Забезпеченням правопорядку у Великодню ніч займуться 25 тисяч співробітників поліції і Національної гвардії (1,5 тисячі).

Про це повідомив заступник голови Національної поліції України, начальник патрульної поліції Олександр Фацевич.

Він зазначив, що на великодні свята в Україні заплановані богослужіння у більш ніж 15 тисячах храмах. Близько восьми мільйонів українців збираються взяти в них участь.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, під час проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017" безпекою киян і гостей столиці займеться "діалогова поліція".

Групи правоохоронців у яскравих жилетах патрулюватимуть вулиці і пояснюватимуть людям правила поведінки під час масових заходів.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо також, що українські рятувальники потренувалися захищати гостей "Євробачення 2017". У мережі з'явилися фото з навчань, які відбулися 8 квітня в аеропорту "Бориспіль".