Військова вантажівка "Урал", у якій їхав особовий склад "народної міліціх ЛНР", підірвалася на окупованій частині Луганської області в селі Сентянівка.

Внаслідок вибуху один террорист загинув, ще один отримав поранення, передає "Інформатор".

Інцидент стався опівдні 29 квітня.

У якому стані перебуває потерпілий, не повідомляється, як невідомий і тип вибухівки, що здетонувала під колесами "Урала".

Нагадаємо, терористи на окупованих територіях вже неодноразово підривалися на мінах, закладених власноруч, оскільки під час мінування території ігнорують складання карт з позначенням небезпечних місць.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо також, що останнім часом ватажки "ЛНР" і "ДНР" критично посилили особисту охорону.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua”, за час бойових дій на Донбасі від підривів на мінах загинули близько ста мирних жителів, з яких майже половина – діти. Таку страшну статистику озвучив начальник координаційної групи з протимінної діяльності штабу АТО Сергій Загаровський.