Як повідомлялось раніше, сьогодні, 28 квітня відсторонений голова ДФС Роман Насіров ліг під ніж хірургів Центру ендокринної хірургії. Йому зробили операцію, відкладену раніше через судове засідання.

Медики відмовляються повідомити, яку саме операцію провели Насірову, посилаючись на лікарську таємницю.

"У будь-якого хворого є багато органів, які пов'язані з ендокринною системою. А розголошувати – не маємо права", - цитує ТСН слова директора УНПЦ ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин МОЗ України Олександра Ларіна.

Під час операції крім медиків в операційному блоці були присутні лише журналісти – рідні до лікарні не прийшли. Не було тут і правоохоронців.

Операція тривала три години, після її закінчення Насірова перевезли до реанімації. Вже туди до нього приїхали родичі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За словами професора Ларіна, хворобу діагностували три тижні тому, тож операція була термінова, але планова. "Все добре. Один із ендокринних органів", - пояснив він.

Медики запевняють, що життю пацієнта нічого не загрожує і вже через добу Насірова переведуть із палати інтесивної терпапії до звичайної.

До слова, електронний браслет на час операції з ноги колишнього фіскала не знімали - лікарям він не заважав і помилково не спрацьовував.

Як повідомляв сайт Знай.ua, сьогодні, 28 квітня, відстороненому голові ДФС Роману Насірову таки зробили операцію, яку раніше відкладали через судове засідання.