У реєстрі електронних декларацій більше не можна помилуватися багатствами деяких військових прокурорів.

Дані приховали з міркувань безпеки, повідомляє прес-служба Національного агентства з питань запобігання корупції.

Відповідну постанову виніс головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

При цьому в НАЗК запевнили: декларації нікуди не поділися і як і раніше зберігаються на ресурсах реєстру, а заходи безпеки - тимчасові.

"Рішення НАЗК ґрунтується на статті 17 зазначеного закону "Про державний захист працівників суду і правоохоронних органів", і прийняте з усвідомленням можливих негативних наслідків невиконання постанови. При цьому слід зазначити, що незастосування, несвоєчасне застосування достатніх заходів для безпеки працівників правоохоронних органів або осіб, які беруть участь у кримінальному судочинстві або розголошення відомостей про заходи безпеки щодо особи, взятої під захист, тягне за собою відповідальність відповідно до законодавства", - додали представники агентства.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", суд виправдав чиновника НАЗК за водіння напідпитку.