Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко відповіла прем'єр-міністру Володимиру Гройсману на пропозицію розплатитися нею за російський газ.

Свій коментар народна обраниця дала в ефірі телеканалу ZIK.

"Такими висловлюваннями Гройсман нагадує пакувальну плівку з пупиришками. Діти, коли хочуть погратися, тиснуть на ці пупиришки, вони лопаються голосно. Ось для мене це образ Гройсмана. Це така пупиришка, на яку можна натиснути, вона вибухає і на цьому все", - заявила Тимошенко.

На цьому політик не зупинилася і вирішила "добити" главу уряду ще одним гострим зауваженням.

"На жаль, у нас немає самостійного прем'єр-міністра. У нас є тінь президента, прем'єр-міністр Гройсман, який виконує всі його забаганки", - підсумувала Тимошенко.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 11 квітня в ході прес-конференції Гройсман блискуче пожартував, що якщо Стокгольмський арбітраж вирішить не на користь "Нафтогазу", то за російський газ доведеться розплатитися не грошима, а Тимошенко.