Угрупування із 30 невідомих зловмисників зі зброєю увірвалися і захопили будівлю обленерго в Черкасах. Після тривалих переговорів, їх вдалося умовити залишити приміщення.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції області. Правоохоронцям розповіли, що в будівлі "Черкасиобленерго" знаходяться люди з великою кількістю різної вогнепальної зброї.

На місце подій направили спецпідрозділу поліції і наряди патрульних. У невідомих було на озброєнні кілька помпових рушниць і травматична зброя, а також безліч патронів.

"В результаті тривалих переговорів керівництва Главку з даними особами, приміщення держустанови було звільнено від сторонніх. В даний час поліція встановлює підстави і цілі перебування невідомих на території підприємства, зброю вилучено ", - розповіли в управлінні Нацполіціі.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в центрі Миколаєва розгорілася масова бійня. Причиною її стала словесна перепалка, яка переросла в жорстоку бійку.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще