У Парагваї спалахнула хвиля мітингів, а мітингувальники підпалили і захопили будівлю національного парламенту.

Про це повідомляє DW. Мітинги проходять в столиці держави Асунсьйоні. У місті були численні сутички між учасниками акції протесту і правоохоронцями.

Протестуючі палили автомобільні шини. Поліцейським довелося застосувати сльозогінний газ і гумові кулі, щоб втихомирити мітинги. Після тривалих сутичок люди захопили будівлю парламенту.

Причиною масових протестів стало закрите засідання Сенату Парагваю. Депутати проголосували за те, щоб дозволити президенту країни Орасіо Картесу повторно висуватися на виборах глави держави. За це віддали свої голоси 25 з 45 сенаторів.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в Дагестані далекобійники вийшли на акції протестів проти податку "Платона". Учасників протестів оточили озброєні силовики. На місце мітингів підігнали спецтехніку і БТРи.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще