У мережі з'явилися відеоролики з місця масових мітингів російських далекобійників, які вони проводять в дагестанському місті Манасі.

Кадри з акцій протестів розмістили в Youtube. На відео можна побачити масштаби протестів. Очевидці зазначають, що до міста прибули близько тисячі вантажівок. Водії розмістили свої машини на узбіччі вздовж траси Махачкала-Баку.

Силовики також не змусили себе чекати і прибули на протести з самого ранку. За попередніми підрахунками тут зібралося більше 200 бійців ОМОНу і Росгвардіі. Правоохоронці екіпіровані захисної амуніцією і щитами, а обличчя приховують під балаклавою. Очевидці кажуть, що силовики озброєні бойовою зброєю.

Далекобійники кажуть, що поліцейські тримають їх в щільному кільці з самого ранку. По периметру можна розгледіти велику кількість спецтехніки силовиків, серед неї можна побачити і БТРи.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, російські озброєні силовики готують спецоперацію проти далекобійників в Дагестані, якщо мітингувальники не розійдуться.