Озброєнні бійці Росгвардіі і ОМОНу оточили далекобійників в дагестанському місті Манасі. Водії вийшли на акції протесту проти системи «Платон».

Про це повідомляють російські ЗМІ. Учасники акції скаржаться, що їм заблокували мобільний зв'язок. Поліцейські оточили протестувальників ще з самого ранку і довгий час люди знаходяться в кільці. На акцію зібралися водії більше тисячі вантажівок.

Вони залишили свої машини на узбіччі вздовж траси Махачкала-Баку. Один з очевидців сказав, що хтось із правоохоронців пропонував мирно завершити протест і врегулювати ситуацію. На місці подій, за попередніми підрахунками, зібралося близько 200 співробітників ОМОНу і Росгвардіі. Вони стоять в масках зі щитами, а навколо розташована колона спецтехніки.

"Це не просто проліт бойових вертольотів, це не показ здалеку танків. Це спецоперація. Дальнобійників оточили реальні війська, реальні солдати з бойовою зброєю і БТР-и. Зіткнення необхідно запобігти за будь-яку ціну", - заявив заступник голови Об'єднання перевізників Росії Валерій відставних.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, російські водолази затримали незвичайних диверсантів, які намагалися пробратися на атомну станцію. Це виявилися звичайні тюлені.