У Росії водолази-гвардійці "затримали" двох тюленів – ті намагалися пробратися до атомної станції у Сосновому бору і ледве вмістили вдвох на одній крижині.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За словами очевидців, все це нагадувало більше "операцію перехват", адже напередодні у "Росгвардію" надійшло повідомлення від служби безпеки, потім довго намагалися виловити важких тварин, яких вже охрестили "вгодованими товстунами".

Потім тюленів завантажили до машин і повезли на покинутий пляж, щоб там відпустити.

Втім, останні не оцінили таких старань і спробували втекти – "диверсанти" випереджали неповоротких співробітників центру, ховалися у лісі, вочевидь не здогадуючись, що їх просто хочуть змусити дістатися до берега.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Цілих півгодини похмурі рибалки спостерігали за тим, як один із тюленів пручався, а другий швидко кинувся навтьоки.

Користувачів мережі потішив такий кумедний інцидент: вони оцінили упертість тварин та ігнорування "провокацій" водолазів.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у мережі з'явилися знімки тюленя, який осідлав горбатого кита.