Однією з головних тем переговорів з союзниками по НАТО буде агресія Росії на Донбасі.

Про це повідомив Держсекретар США Рекс Тіллерсон, передає i24NEWS. Зазначається, що цей факт може свідчити про більш жорстку позицію адміністрації американського президента Дональда Трампа стосовно Москви, ніж це було раніше.

"Ми хочемо обговорити становище НАТО в Європі, особливо в Східній Європі, як відповідь на агресію Росії в Україні та інших регіонах", - пояснив позицію Білого дому Тіллерсон.

Переговори НАТО і США проходять в Брюсселі. Тіллерсон під час свого візиту наполягатиме на вимозі президента Трампа до союзників по Альянсу збільшити бюджети на оборонні витрати. Ще одним важливим питанням у порядку денному буде те, яким чином союзники можуть вплинути на виконання Росією своїх зобов'язань за мінським угодами і припинення конфлікту на Донбасі.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, екс-депутат Держдуми Ілля Пономарьов заявив, що російський президент Путін боротьбу з корупцією він сприймає, як протистояння своєму режиму.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще