Національне агентство з питань запобігання корупції перевірить близько сотні електронних декларацій чиновників на предмет доходів та їх джерел, а також рухомого та нерухомого майна.

Про це заявив заступник голови НАЗК Руслан Радецький.

"Повна перевірка триватиме за інформацією щодо всіх доходів, рухомого і нерухомого майна ... За перевірками, які проводяться сьогодні: їх близько ста повних, і 3 тисячі спеціальних. Результати будуть оголошені після цих перевірок", - повідомив Радецький.

За словами зама глави НАЗК, НАБУ розпочне кримінальні провадження для більше десятка матеріалів, які були подані пізніше призначеного терміну. А тих, хто не встиг подати декларації до 1 квітня через збій системи, не штрафуватимуть. Також Радецький повідомив, що автоматична перевірка електронних декларацій чиновників не відбулася.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Клімкін оприлюднив декларацію. Голова української дипломатії виявився безхатьком.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще