Циклон "Кук", який приніс у Нову Зеландію проливні дощі, також приніс багато радості дітям в одній зі шкіл. Учні замість уроків, вийшли надвір поспускатися з гірки в багнюку.

Цікавий відеоролик зробили та показали в YouTube мешканці міста Уаікато.

"Спонтанне веселощі вибухнуло сьогодні вдень, коли потужний (але теплий) переважно без опадів лив, як з відра. Колектив учителів готував душ, теплі пухнасті рушники і сухий одяг!", - пише The Guardian.

Відео з веселощами дітей не залишили байдужими 27 мільйонів людей по всьому світу. Саме стільки раз переглянули кумедний ролик.

Вчителі місцевої школи розповіли, що не проти таких забав малечі, адже у дітей повинно бути дитинство, і співробітники навчального закладу активно їм у цьому сприяють.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ми хотіли б додати, що пишаємося тим, як забезпечуємо цей важливий елемент гри і радості для наших вихованців. Наш обов'язок - дати дітям можливість створити диво", - розповіли вчителі.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", 8-річний хлопчик навчився водінню на YouTube, щоб відвезти сестру в McDonald’s.